TORAMANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toramano. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 23:58 Supersnel, erg lekker
28 jul 2022 om 19:49 Eten is er altijd super maar vandaag ook echt mega snelle bezorging en dat op donderdagavond prime time… top.
25 jul 2022 om 4:33 Netjes bezorgd op de afgesproken tijd en lekker gegeten
3 jul 2022 om 20:01 Turkse pizza was droog en deels zwart. Om opnieuw lang wachten te voorkomen hebben wij hiervan geen melding gemaakt. Pizza was gewoon prima.
2 jul 2022 om 9:17 Prima
1 jul 2022 om 3:44 We waited for food for about 2 hours and didn't received it, even if notification showed it
25 jun 2022 om 8:48 Snelle bezorging, maar de döner was totaal niet lekker knoflooksaus was waterig. We hadden 2 friet speciaal, in een bakje zaten haast geen frietjes! Helaas dikke onvoldoende!
7 jun 2022 om 3:02 Wat een kut bedrijf
3 jun 2022 om 2:26 Zoals altijd was de pizza heerlijk. Bezorger was ook heel aardig en vrolijk.
23 mei 2022 om 14:43 Het was weer smakelijk en snel geleverd! Top
2 mei 2022 om 23:40 Mee gebakken vlieg in de pizza gevonden. Kan helaas geen foto uploaden. Eerste en laatste keer hier eten besteld.
7 apr 2022 om 7:14 Ik ga heel eerlijk zijn.. Deze pizza was f#%$¥$g goed. Ik had geen eens honger ofzo ik had trek en alsnog elke stukje gegeten.